Custom Culinary - Be true to the food
BUSCAR RECETAS

Índice de productos

Menu

Ingrediente

Palabra Clave


+ ONE RECIPE IDEAS

BRAND CATEGORY

Salteado de vegetales para guarnición

Print Share by Email Print Google + Twitter Facebook

Nutrition Facts

Serving Size: 1 0 (50 0 )
Amounts Per Serving
Calories 0
Calories from Fat 0
% Daily Value*
Total Fat 0g 0%
Saturated Fat 0g 0%
Trans Fat 0g  
Cholesterol 0mg 0%
Sodium 0mg 0%
Potassium 0mg 0%
Total Carbohydrate 0g 0%
Dietary Fiber 0g 0%
Sugars 0g  
Protein 0g  
 
Vitamin A 0% Vitamin C 0%
Calcium 0% Iron 0 %
*Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily values may be higher or lower depending on your calorie needs.
  Calories: 2,000 2,500
Total Fat Less than 65g 80g
Sat. Fat Less than 20g 25g
Cholesterol Less than 300mg 300mg
Sodium Less than 2,400mg 2,400mg
Total Carbohydrate   300mg 375mg
Dietary Fiber   25g 30g
Calories per gram:
Fat 9  •  Carbohydrate 4  •  Protein 4

Rendimiento: 1 kg
Porciones: 1

Ingredientes

Cantidades Ingredientes
1/4 L Aceite de Oliva
25 gr Custom Culinary® GOLD LABEL BASE MIREPOIX
1 gr Pimienta blanca
40 gr Cebolla en juliana
35 gr Setas en juliana
300 gr Pimiento rojo en juliana
300 gr Pimiento verde en juliana

Producto Recomendado: LVS070 Gold Label Base Mirepoix

Preparación

  1. En una sauté calentar el aceite a fuego medio, añadir BASE MIREPOIX y la pimienta.
  2. Añadir los vegetales y saltear.